Om oss
Vi, Inga-Lill & Peo är båda uppväxta på landet i Bohuslän, söder om Uddevalla - Orust. Vi valde att stanna kvar här i närheten av västkustens alla pärlor. På fritiden ägnar vi stor tid att träna hundarna, vår sommar är det trädgårdsarbete som gäller. Peo är utbildad hundinstruktör.Vi är mycket hundintresserade och går alltid kurser med våra hundar och lägger ner mycket tid på att få någorlunda ordning på hundarna. Så vi är med i de hundaktiviter vi kan. Katterna åker man på utställning med emellanåt och någon kull blir det då och då. Vill inte massproducera, gäller att hitta bra linjer också.

Vi bor i ett lagom stort hus invid skogskanten uppe på en höjd. Fast ibland hade man önskat man hade haft större boendeyta, man samlar alltid på sig en massa. Kunde ju även haft mer djur också. En stor trädgård hör till som vi njuter av. Här har vi skapat oss ett eget paradis, utifrån vårt eget tycke och smak.

Vi har alltid varit djurintresserade och haft egna djur under barndomsåren. Haft bondgård som närmaste granne och föll sig naturligt att man höll till där. Peos föräldrar hade gård. Ni kan läsa om våra djur på deras egna sidor.

Vi ser ofta vilda djur, som har sina stråk förbi oss. Vi gillar friheten och promenerar mycket i skogen, även utmed havet. Det är en stor förmån att få bo så här.

Salta bad är det bästa som finns och att sedan få ligga och soltorka på en varm klipphäll, det är helt underbart, (min kropp gillar värmen bättre än kylan). Salta bad är nyttigt för kroppen sägs det, förr i tiden var våra kustsamhällen kända för sina hälsokurer med tång/salta bad.

Här kan du läsa mer om Uddevalla, min hemstad
Upp